Our Eco-Friendly Products Delight Customers in 30 Countries

Onze milieuvriendelijke producten verrukken klanten in 30 landen

🌿 Bij PepMelon zijn we verheugd om ons mooie resultaat van 2022 met jullie te delen! We zijn er trots op dat we wereldwijd milieuvriendelijke producten hebben verzonden naar 30 verschillende landen, met duizenden bestellingen. 🌍🌱 Het is altijd een plezier voor ons om onze klanten duurzame producten en geschenken te bieden, waardoor het voor hen gemakkelijker wordt om een milieuvriendelijke levensstijl te leiden.

🌳 In 2023 gaan we nog verder met onze inzet voor de planeet door twee nieuwe diensten te introduceren die een nog grotere groene voetafdruk achterlaten. De eerste is ons initiatief om bomen te planten 🌳🌱, waarbij we in samenwerking met Tree-Nation een boom planten voor elk product dat op onze website wordt verkocht. U kunt zelfs op Google Maps zien waar uw boom wordt geplant en wat het exacte boomtype is! Het is een volledig gratis service voor u en een manier voor ons allemaal om bij te dragen aan de herbebossing van de planeet.

PepMelon plant trees for every product sold on pepmelon.com

🌎 De tweede nieuwe dienst is onze Eco-Cart ♻️. Wanneer je bij ons een bestelling plaatst, kun je de hoeveelheid CO2-uitstoot zien die wordt gegenereerd op basis van je verzendadres en de producten die je hebt besteld. Je hebt de mogelijkheid om dat bedrag te betalen, dat automatisch naar EcoCart wordt gestuurd, waar het zal worden gebruikt om bij te dragen aan het behoud van het Amazone-regenwoud. Deze service is een geweldige manier voor u om uw ecologische voetafdruk te compenseren en bij te dragen aan een goed doel. 

Eco Cart PepMelon CO2 emission Amazon Rainforest Conservation

💚 Bij PepMelon zijn we dankbaar voor al onze milieubewuste klanten die de keuze hebben gemaakt om duurzaam te leven. We waarderen jullie allemaal en zetten ons in voor het ontwikkelen van nieuwe milieuvriendelijke producten en productlijnen die aansluiten bij onze waarden en voorzien in uw behoeften. Laten we doorgaan met het groener en gelukkiger maken van onze planeet! 

Als u uw land waar we vorig jaar aan verkochten niet in de onderstaande lijst vindt, plaats dan vandaag nog een bestelling! 🌿

PepMelon sold 30 countries in 2022 eco-friendly products, cork coasters, cute gift ideasAustralië
Oostenrijk
België
Bulgarije
Canada
Tsjechische Republiek
Denemarken
Finland
Frankrijk
Duitsland
Griekenland
Hongarije
Ierland
Israël
Italië
Japan
Letland
Luxemburg
Malta
Noorwegen
Portugal
Puerto Rico
Singapore
Slovenië
Spanje
Zweden
Zwitserland
Nederland
Verenigd Koninkrijk
Verenigde Staten

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

Cork coaster sets in gift box