The cutest cork coasters completely revamped!

De leukste kurken onderzetters helemaal in een nieuw jasje!

Cutes, Puppies en Meaow onderzetters van kurk zijn helemaal vernieuwd! De perfecte geschenken hebben een gloednieuwe milieuvriendelijk ontworpen verpakking, een echte geschenkdoos van gerecycleerd papier. We hebben zoveel nieuws voor het nieuwe jaar!


Het begin van het jaar staat altijd in het teken van nieuwe plannen, nieuwe voornemens en nieuwe gewoonten. Wij hebben ook plannen gemaakt, we kijken uit naar dit jaar!

Vernieuwde onderzetters van kurk

Cutes, Puppies zijn helemaal vernieuwd! Nieuwe grotere producten, met een diameter van 10 cm, een dikte van 0,7 cm en mooie afgeronde randen, en met opdrukken gemaakt met zijdescrenn druktechniek, die een veel hogere kwaliteit vertegenwoordigen. Ons Meaow kitten product is evenzo groter en bedrukt met een nieuwe techniek, hoewel de dikte en de randen van dit product niet veranderd zijn.

Nieuw ontwerp verpakking geschenkdoos

De nieuwe producten verdienen een nieuw kleed! Zo ontstond de verpakking voor de nieuwe maten, een echt geschenkdoosje van gerecycleerd papier. Het bestaat uit twee delen, boven- en onderkant, die heel fijn in elkaar passen. Op de bovenste doos zie je de hele familie, dus alle 6 schattige figuurtjes van deze bijzondere 6 karakter kurk onderzetter set. In het geval van de schattigen zijn het de lama, panda, beer, kitten, konijn en luiaard, en in het geval van de honden zijn het alle 6 verschillende honden, en ook de gezichten van de slaperige, chagrijnige, lachende, enz. katjes. De geschenkverpakking binnenin met de set van 6 is verzegeld met een heel mooi treklint van dikkere kwaliteit, in overeenstemming met de vorige afbeelding.

Sustainable packaging gift box cutes cork coaster recycled paper
 

Natuurlijk zijn de A4 folder die bij de set hoort en het papieren lint voor de set zelf nog steeds van gerecycleerd papier gemaakt. Bezoek ook onze al vernieuwde Cutes kurken onderzetterset.

 

Bubbeltjesenvelop van gerecycleerd papier voor verzending


Voorheen werden bestellingen in FSC kartonnen enveloppen geleverd, maar voortaan wordt elke kleine bestelling in een gerecycleerd papieren bubbeltjesenveloppe verzonden. We blijven kiezen voor CO2-vrije, elektrische bezorging waar deze optie beschikbaar is.

SUMO recycled paper shipping air bag eco-friendly packaging

Maandelijks nieuwe producten in 2022


De komende weken krijgen al onze producten de nieuwe verpakking, we zullen proberen alle platforms bij te werken met foto's op de productgegevens pagina's. Evenals gloednieuwe producten die dit jaar komen, maand na maand gestaag.

Gloednieuwe woondecoratie producten zijn binnenkort verkrijgbaar. Behalve onze creatieve hobbykits die vernieuwd worden, zullen ook nieuwe vaardigheidsbouwproducten van kurk verkrijgbaar zijn.


Volg ons om niets te missen van nieuw binnengekomen artikelen en de beste ideeën, of je nu een cadeau zoekt voor Valentijnsdag, verjaardag, of de komende Vrouwendag, Moederdag of Pasen. Volg ons op Instagram, TikTok en abonneer je op onze Nieuwsbrief!

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

Cork coaster sets in gift box